Shiatsu Balk

Een balans tussen lichaam en geest

Gastenboek

 

Met uw reacties kan ik mijn activiteiten
voortdurend blijven verbeteren en het is
ook leuk om te ontvangen.

Alvast heel hartelijk dank voor uw bericht.

Gastenboek

Jolanda Jolanda Zijlma
02-06-20 13:20:57

Ik kom al enkele jaren, iedere 8 weken bij Liesbeth i.v.m. schouder/ nek en rugklachten. Liesbeth is zeer professioneel met persoonlijke aandacht. De behandelingen helpen mij zeer goed! Naast de professionele houding is de ruimte altijd schoon, opgeruimd en verzorgd. De sfeer is prettig en vertrouwd. Ik zou zeggen, probeer het ook een keer!
Truike Trinks
06-05-20 15:43:48
Ik kom al een tijdje bij Liesbeth vanwege hoofdpijnklachten. Het is prettig om er te zijn, informeel en ze heeft echt aandacht voor je. Door de massages werden mijn klachten minder. Vanwege het coronavirus kon ik een tijdje geen behandelingen krijgen en de klachten kwamen helaas weer terug. Ik ben dan ook heel blij dat ik nu weer naar haar toe kan gaan voor een heerlijke massage!
Gaas
03-07-19 20:02:06
Nu ruim een halfjaar in behandeling. Had ik het maar eerder gedaan. Ik heb last van lichamelijke klachten door psychische klachten. De shiatsu behandeling helpt mij om meer ontspannen te worden en mijn lichaam meer in balans is met mijn geest. Ook het luisterend oor van Liesbeth en haar adviezen zijn fijn.
Syt S
25-04-19 22:42:52
Al jaren had ik last van rugklachten, via mijn huisarts ben ik bij Liesbeth gekomen. Al na een paar behandelingen heb ik veel minder last van mijn rug en kan ik weer alles doen. Het hele lichaam van hoofd tot voeten, krijg de aandacht en voelt na de behandeling als herboren! Na al vele soorten therapieën zonder gewenst resultaat gehad te hebben is er nu eindelijk resultaat. Liesbeth is een lieve vrouw die met je mee denkt, respectvol met de mensen omgaat en altijd vrolijk is wat elke keer weer erg vertrouwd voelt!!

Kortom een super aanrader!!
Mona Hoekstra
01-02-19 14:01:33
Al maanden liep ik met pijn in mijn voet door hielspoor klachten. Liesbeth heeft mijn voet 2 keer behandeld met tape en de pijn is nu helemaal verdwenen. Voor mijn nek en rugklachten behandelt zij mij op de stoel en/of op de tafel. Het is heerlijk om op deze manier gemasseerd te worden en ik kan er dan weer weken mee vooruit.
Dank je wel Liesbeth voor de fijne behandelingen en niet te vergeten de goede gesprekken!
Tonen: 5  10


 Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info