Shiatsu Balk

Een balans tussen lichaam en geest

Gastenboek

 

Met uw reacties kan ik mijn activiteiten
voortdurend blijven verbeteren en het is
ook leuk om te ontvangen.

Alvast heel hartelijk dank voor uw bericht.

Gastenboek

L.A de Jong
14-04-21 09:52:06
Vanwege klachten aan nek en hoofd kwam ik via een vriendin bij Liesbeth terecht. Zij was er al van overtuigd dat het me zou bevallen en dat is ook waarheid gebleken. Liesbeth werkt rustig, vakkundig, met aandacht en liefdevolle toewijding. De sfeer is ontspannen en daardoor ontstaat vertrouwen om de behandeling ook goed te kunnen ontvangen. Daarnaast is er ruimte voor een kwinkslag. Ook leuk. Dit alles maakt een bezoek aan Liesbeth reuze plezierig! Wat mij betreft zeker een aanrader.
Jolanda Jolanda Zijlma
02-06-20 13:20:57

Ik kom al enkele jaren, iedere 8 weken bij Liesbeth i.v.m. schouder/ nek en rugklachten. Liesbeth is zeer professioneel met persoonlijke aandacht. De behandelingen helpen mij zeer goed! Naast de professionele houding is de ruimte altijd schoon, opgeruimd en verzorgd. De sfeer is prettig en vertrouwd. Ik zou zeggen, probeer het ook een keer!
Truike Trinks
06-05-20 15:43:48
Ik kom al een tijdje bij Liesbeth vanwege hoofdpijnklachten. Het is prettig om er te zijn, informeel en ze heeft echt aandacht voor je. Door de massages werden mijn klachten minder. Vanwege het coronavirus kon ik een tijdje geen behandelingen krijgen en de klachten kwamen helaas weer terug. Ik ben dan ook heel blij dat ik nu weer naar haar toe kan gaan voor een heerlijke massage!
Gaas
03-07-19 20:02:06
Nu ruim een halfjaar in behandeling. Had ik het maar eerder gedaan. Ik heb last van lichamelijke klachten door psychische klachten. De shiatsu behandeling helpt mij om meer ontspannen te worden en mijn lichaam meer in balans is met mijn geest. Ook het luisterend oor van Liesbeth en haar adviezen zijn fijn.
Syt S
25-04-19 22:42:52
Al jaren had ik last van rugklachten, via mijn huisarts ben ik bij Liesbeth gekomen. Al na een paar behandelingen heb ik veel minder last van mijn rug en kan ik weer alles doen. Het hele lichaam van hoofd tot voeten, krijg de aandacht en voelt na de behandeling als herboren! Na al vele soorten therapieën zonder gewenst resultaat gehad te hebben is er nu eindelijk resultaat. Liesbeth is een lieve vrouw die met je mee denkt, respectvol met de mensen omgaat en altijd vrolijk is wat elke keer weer erg vertrouwd voelt!!

Kortom een super aanrader!!
Mona Hoekstra
01-02-19 14:01:33
Al maanden liep ik met pijn in mijn voet door hielspoor klachten. Liesbeth heeft mijn voet 2 keer behandeld met tape en de pijn is nu helemaal verdwenen. Voor mijn nek en rugklachten behandelt zij mij op de stoel en/of op de tafel. Het is heerlijk om op deze manier gemasseerd te worden en ik kan er dan weer weken mee vooruit.
Dank je wel Liesbeth voor de fijne behandelingen en niet te vergeten de goede gesprekken!
Dita Klijnsma
20-07-18 09:52:22
Professioneel en vakkundig, dat is Liesbeth. Voor een behandeling bij haar rijd ik graag (helemaal) naar Balk.
In een rustgevende omgeving krijg je een behandeling die toegespitst is op jouw probleem. De daaropvolgende behandelingen worden aangepast op je vooruitgang.

Ik ga er graag naar toe en kom er als herboren weg.
Evelien Wiersma
07-01-18 19:01:59
Eind november 2017 kreeg ik een aangezichtsverlamming, de ziekte van Bell.
Nu, 6 weken later, is er duidelijk verbetering.
Persoonlijk denk ik dat ik veel baat heb gehad bij de Shiatsu massages van Liesbeth.
Ook bij volledig herstel, zal ik geregeld een afspraak plannen. Het is heel ontspannend.
Wypkje Mink-de Vries
04-01-18 19:17:21
Als je goed gemasseerd wilt worden moet je echt naar Liesbeth gaan! Ik liep al jaren met nek- en schouder problemen vanwege mijn werk (veel achter de computer) en na een aantal behandelingen van 30 minuten op de stoel was ik er bijna geheel vanaf. Ik kan mijn nek weer zonder pijn bewegen. Liesbeth kan echt heel goed masseren en het is een super lieve vrouw waar je je echt bij op je gemak voelt. Na de tijd ben je heerlijk ontspannen en kun je er weer tegenaan. Echt een aanrader! Heb meerdere masseurs geprobeerd, maar dit is de beste!
Trudy Trudy van Zon
07-06-17 11:54:43
Wat heb je een prachtige website Liesbeth! Hartelijke groet, Trudy
Opmerking:
Trudy, wat leuk, bedankt voor je positieve reactie.
Gr. Liesbeth
Tonen: 5  10


 Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info