Shiatsu Balk 

Een balans tussen lichaam en geest

Gastenboek

 

Met uw reacties kan ik mijn activiteiten
voortdurend blijven verbeteren en het is
ook leuk om te ontvangen.

Alvast heel hartelijk dank voor uw bericht.

Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
A
22-05-22 10:34:07
Liesbeth,
Jouw mega ervaring, passie en toewijding hebben er voor gezorgd dat ik nu voor 'onderhoud' een afspraak maak. Een jaar geleden kwam ik via een collega bij jou in de praktijk. Ten einde raad met pijn en stress in mijn lijf. Jij kreeg het voor elkaar dat ik me uiteindelijk kon ontspannen. Voor mij zo belangrijk op een natuurlijke manier, zonder medicatie. Ben je nog steeds heel dankbaar.
M
11-05-22 15:36:18
Ik heb al jaren hoofdpijnklachten bij stress, met ups en downs. Een jaar geleden had ik een flinke dip. Via een tip ben ik bij Liesbeth terecht gekomen, met de hoop dat ze met Shiatsu massage de hoofdpijn kon verminderen. En dat kon ze!
De massage zorgt ervoor dat ik de opgebouwde spanning weer helemaal kwijt raak.
We beginnen altijd met een stukje coaching. Dit gebeurt heel laagdrempelig. Het voelt als lekker kletsen, maar Liesbeth weet precies waar ze even door moet prikken. Voor mij een fijn moment om even stil te staan bij hoe het echt met me gaat en weer overzicht te krijgen.
Een afspraak met Liesbeth is voor mij lekker resetten en daarna kan ik er weer helemaal tegen aan. Een aanrader!

S H
30-10-21 12:34:10
Ik kom iedere 6 tot 8 weken bij Liesbeth, voor een behandeling van één uur. Ik heb nek en schouderklachten. De behandeling geeft me ontspanning en pijnverlichting, er valt letterlijk iets van me af na de behandeling. Afgelopen lente/zomer had ik nekherniaklachten met uitstraling naar de hand, deze klachten zijn zo goed als verdwenen! Ik kan iedereen aanraden naar Liesbeth te komen voor een heerlijke ontspannende behandeling!
B
23-10-21 11:43:57
Vanwege mijn hyperhidrosis klachten kom ik bij Liesbeth. Ik had er een hard hoofd in omdat ik al ruim 10 jaar last had van mijn klachten, maar Liesbeth was er van overtuigd dat ze mij kon helpen. Ze is altijd open en eerlijk, biedt een luisterend oor en geeft me altijd de ruimte om aan te geven wat ik zelf wil. Liesbeth is de eerste die mij enorm goed heeft kunnen helpen bij mijn probleem. Niet alleen met de massages, maar ook met de fijne gesprekken. Er is altijd een ontspannen sfeer en ik kom super graag bij haar langs. Het is spijtig dat shiatsu niet als behandeling voor hyperhidrosis wordt aangeraden door artsen of op websites. Ik ben per toeval bij Liesbeth terecht gekomen en zou het absoluut iedereen aanraden! :)
Yvonne Groen
29-06-21 13:09:54
Na 14 operaties in 15 jaar tijd aan mijn knie wist mijn lijf niet goed meer om te gaan met pijn. Via de fysio op zoek gegaan naar meridiaan therapie en terecht gekomen bij Liesbeth. Na de vierde behandeling gebeurde er wat waardoor ik veel minder pijn kreeg. Ik geniet altijd erg van de behandelingen en Liesbeth haar bekwaamheid en gezelligheid. Dus zeker een aanrader!
Tonen: 5  10   20


 Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info