Shiatsu Balk 

Een balans tussen lichaam en geest

Gastenboek

 

Met uw reacties kan ik mijn activiteiten
voortdurend blijven verbeteren en het is
ook leuk om te ontvangen.

Alvast heel hartelijk dank voor uw bericht.

Gastenboek

19 berichten op 4 pagina's
GJB
21-04-24 11:46:04
Ik had een tijdje last van mijn onderrug. Om aanraden van mijn vriendin een afspraak gemaakt. Hier heb ik geen spijt van gehad! Drie behandelingen gehad met als resultaat een soepele pijnvrije onderrug. Liesbeth heeft de blokkades door middel van shiatsu uitstekend aangepakt en goed advies gegeven. Bedankt Liesbeth.
Nicole X
01-06-23 18:19:41
Shiatsu massage ( 60 min)
Bijzonder fijne ervaring.
Tijdens maar ook na een hectische periode in mijn leven zocht wat extra ontspanning voor mijn lijf en natuurlijk ook mijn hoofd.
De massage is heel deskundig en Liesbeth legt met duidelijke uitleg de pijnpunten bloot!
Haar kennis en passie voor dit werk voel je in alles.
Stukje zelfreflectie wordt aangeboord op een positieve en inspirerende wijze.
Heerlijk om te ervaren.

Dankjewel Liesbeth.
B D
18-03-23 11:40:10
Wegens vele fysieke klachten (eczeem, chronische verkoudheid en prikkelbaar darm syndroom) ben ik terecht gekomen bij Liesbeth.

Na de tweede behandeling kon ik weer normaal een paar boterhammen eten zonder buikklachten en is mijn eczeem opmerkelijk verminderd.

Deze vrouw heeft magische handen en een hart van goud. Hele bijzondere ervaring.
Josien Josien Bontius
03-12-22 12:35:21
Afgelopen zomer had ik al een tijd veel last ,en daardoor pijn ,van verkrampte spieren. Mijn hoofd, kauwspier, nek, schouders en rug. Ik kreeg een tip van een enthousiaste kennis om een afspraak bij Liesbeth te maken. En dat was voor mij een gouden tip.
Toen ik er kwam, zat ik nogal in de put. Maar ik werd heel prettig ontvangen. Eerst een gesprek. Alleen daardoor al kreeg ik weer een beetje hoop op verbetering. Daarna een vakkundige massage. Liesbeth heeft veel medische kennis. Ze weet precies wat te doen en is positief.
Het is met mij langzaam maar zeker beter gegaan. Nu ga ik nog voor onderhoud en niet minder, omdat het zo prettig en ontspannend is.
Bijzonder fijn vind ik de wijze waarop Liesbeth begint met een coachend gesprek. Ze zegt heel rake en helpende dingen. Wel op een heel zorgvuldige manier. En ze voelt in waar je op dat moment aan toe bent. Mede door deze gesprekken, kan ik sinds kort met de resterende pijntjes omgaan en lijken ook deze veel minder voor te komen. Ik ben weer in mezelf en mijn eigen lichaam gaan geloven. Gebruik vrijwel geen pijnstillers meer.
Liesbeth doet haar werk met hart en ziel. En dat straalt ze uit.
Een lieve ,vakkundige en wijze vrouw.
Ik beveel iedereen met klachten aan om naar haar toe te gaan.

Enorm bedankt Liesbeth.

Josien
A
22-05-22 10:34:07
Liesbeth,
Jouw mega ervaring, passie en toewijding hebben er voor gezorgd dat ik nu voor 'onderhoud' een afspraak maak. Een jaar geleden kwam ik via een collega bij jou in de praktijk. Ten einde raad met pijn en stress in mijn lijf. Jij kreeg het voor elkaar dat ik me uiteindelijk kon ontspannen. Voor mij zo belangrijk op een natuurlijke manier, zonder medicatie. Ben je nog steeds heel dankbaar.
Tonen: 5  10   20


 Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info