Shiatsu Balk 

Een balans tussen lichaam en geest

Gastenboek

 

Met uw reacties kan ik mijn activiteiten
voortdurend blijven verbeteren en het is
ook leuk om te ontvangen.

Alvast heel hartelijk dank voor uw bericht.

Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Nicole X
01-06-23 18:19:41
Shiatsu massage ( 60 min)
Bijzonder fijne ervaring.
Tijdens maar ook na een hectische periode in mijn leven zocht wat extra ontspanning voor mijn lijf en natuurlijk ook mijn hoofd.
De massage is heel deskundig en Liesbeth legt met duidelijke uitleg de pijnpunten bloot!
Haar kennis en passie voor dit werk voel je in alles.
Stukje zelfreflectie wordt aangeboord op een positieve en inspirerende wijze.
Heerlijk om te ervaren.

Dankjewel Liesbeth.
B D
18-03-23 11:40:10
Wegens vele fysieke klachten (eczeem, chronische verkoudheid en prikkelbaar darm syndroom) ben ik terecht gekomen bij Liesbeth.

Na de tweede behandeling kon ik weer normaal een paar boterhammen eten zonder buikklachten en is mijn eczeem opmerkelijk verminderd.

Deze vrouw heeft magische handen en een hart van goud. Hele bijzondere ervaring.
Josien Josien Bontius
03-12-22 12:35:21
Afgelopen zomer had ik al een tijd veel last ,en daardoor pijn ,van verkrampte spieren. Mijn hoofd, kauwspier, nek, schouders en rug. Ik kreeg een tip van een enthousiaste kennis om een afspraak bij Liesbeth te maken. En dat was voor mij een gouden tip.
Toen ik er kwam, zat ik nogal in de put. Maar ik werd heel prettig ontvangen. Eerst een gesprek. Alleen daardoor al kreeg ik weer een beetje hoop op verbetering. Daarna een vakkundige massage. Liesbeth heeft veel medische kennis. Ze weet precies wat te doen en is positief.
Het is met mij langzaam maar zeker beter gegaan. Nu ga ik nog voor onderhoud en niet minder, omdat het zo prettig en ontspannend is.
Bijzonder fijn vind ik de wijze waarop Liesbeth begint met een coachend gesprek. Ze zegt heel rake en helpende dingen. Wel op een heel zorgvuldige manier. En ze voelt in waar je op dat moment aan toe bent. Mede door deze gesprekken, kan ik sinds kort met de resterende pijntjes omgaan en lijken ook deze veel minder voor te komen. Ik ben weer in mezelf en mijn eigen lichaam gaan geloven. Gebruik vrijwel geen pijnstillers meer.
Liesbeth doet haar werk met hart en ziel. En dat straalt ze uit.
Een lieve ,vakkundige en wijze vrouw.
Ik beveel iedereen met klachten aan om naar haar toe te gaan.

Enorm bedankt Liesbeth.

Josien
A
22-05-22 10:34:07
Liesbeth,
Jouw mega ervaring, passie en toewijding hebben er voor gezorgd dat ik nu voor 'onderhoud' een afspraak maak. Een jaar geleden kwam ik via een collega bij jou in de praktijk. Ten einde raad met pijn en stress in mijn lijf. Jij kreeg het voor elkaar dat ik me uiteindelijk kon ontspannen. Voor mij zo belangrijk op een natuurlijke manier, zonder medicatie. Ben je nog steeds heel dankbaar.
M
11-05-22 15:36:18
Ik heb al jaren hoofdpijnklachten bij stress, met ups en downs. Een jaar geleden had ik een flinke dip. Via een tip ben ik bij Liesbeth terecht gekomen, met de hoop dat ze met Shiatsu massage de hoofdpijn kon verminderen. En dat kon ze!
De massage zorgt ervoor dat ik de opgebouwde spanning weer helemaal kwijt raak.
We beginnen altijd met een stukje coaching. Dit gebeurt heel laagdrempelig. Het voelt als lekker kletsen, maar Liesbeth weet precies waar ze even door moet prikken. Voor mij een fijn moment om even stil te staan bij hoe het echt met me gaat en weer overzicht te krijgen.
Een afspraak met Liesbeth is voor mij lekker resetten en daarna kan ik er weer helemaal tegen aan. Een aanrader!

Tonen: 5  10   20


 Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info